NACIONALNA KLASA NIŠ

PROVERENO DOBRA EKIPA, SADA SA VAMA I NA NOVOJ LOKACIJI!

SPECIJALITETI SRPSKE KUHINJE

BOGATA KULTURNA BAŠTINA I DOMAĆA JELA PO TRADICIONALNOJ RECEPTURI.

TOPLI AMBIJENT I UGODNA ATMOSFERA

SOFISTICIRANI DIZAJN ENTERIJERA KOJI VEŠTO SPAJA MODERNU ESTETIKU SA SUPTILNIM ELEMENTIMA INSPIRISANIM SRPSKOM TRADICIJOM.

Restoran

Nakon Beograda i Kopaonika, Nacionalna klasa započinje svoju nišku priču uz neodoljiva jela nacionalne kuhinje i želju za očuvanjem tradicije u carskom gradu. Grad meraka i boema, grad dobre čašice i dobrih domaćina dobio je novo mesto, namenjeno potpunom uživanju u ukusima naših starih domaćih jela, i zagarantovano odličnoj atmosferi, karakterističnoj za Nacionalnu klasu.

Posvećeni originalnim receptima, želimo da vam pružimo jedinstveno iskustvo uživanja u kuhinji koja se nasleđuje generacijama unazad. Ukusi Nacionalne klase Niš ne samo da pružaju gastronomski doživljaj, već i odašilju duh Niša kroz ukuse, mirise i atmosferu. Naši kulinarski majstori poseduju iskustvo i znanje, pa smo tako pored domaćih specijaliteta, proširili našu ponudu na posebno izabrana jela stranih kuhinja, poput italijanskih specijaliteta, burgera, steakova i drugih. Prilagođavamo se različitim ukusima, jer verujemo da možemo da ponudimo nešto po svačijem ukusu. Tako postajemo nezaobilazno odredište za sve one koji žele da istraže bogatu kulinarsku i kulturnu baštinu i uživaju u odličnoj hrani, muzici i istoriji.

Tajna čuvenih ukusa naših jela krije se u domaćim sastojcima pripremljenim na poseban način. To najbolje znaju naši kulinarski majstori koji u svako pripremljeno jelo dodaju po neku tajnu, naučenu tokom godina iskustva. Takav spoj ljubavi prema pripremi specijaliteta, strasti i kreativnosti, kreiraju jela koja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim i ostavljaju neponovljiv utisak.

Za rezervacije nas možete pozvati na broj telefona: +381 62 30 32 33.

REZERVIŠITE MESTO NA VREME:

res&info: +381 62 30 32 33

 

kontakt & rezervacije

 

ADRESA

Aleksandra Medvedeva 2a,
18000 Niš

E-MAIL & REZERVACIJE

Call Now Button